Restaurant

Restaurant Au Bord du Port 

Tegenover Hotel de Nieuwe Wereld vindt u restaurant Au Bord du Port, gelegen in het schoolgebouw. Dit restaurant is de perfecte locatie voor een bijzondere lunch of voortreffelijk diner. Geniet op hoog gastronomisch niveau, maar dan net even anders. Laat u verrassen door de heerlijke culinaire gerechten bereid en geserveerd door de enthousiaste studenten. 

Openingstijden restaurant Au Bord du Port

Lunch, aanvang 12.00 uur 3-gangen € 13,50 p.p.
Diner, aanvang 18.00 uur 4-gangen € 18,50 p.p.

Om telerustellingen te voorkomen raden wij u aan om te reserveren. Onze restaurants zijn tijdens weekenden, feestdagen en vakanties gesloten.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand verrassen met een culinaire lunch of een heerlijk diner? Bij Hotel de Nieuwe Wereld liggen mooie cadeaubonnen voor u klaar.

Standby lijst

Onze restaurants zijn razend populair, maar soms komt het voor dat onze studenten wat meer gasten zouden willen. Wij hebben hiervoor de "standby lijst" U wordt dan last-minute gebeld om te komen lunchen of dineren. U ontvangst dan 20% korting op het menu. Lijkt het u leuk om op deze lijst te staan? Bel dan naar 026-3129604 of stuur een mail naar info@hoteldenieuwewereld.nl