Eten & drinken

Horeca bij Hotel de Nieuwe Wereld Voldaan

In Hotel de Nieuwe Wereld ontdekt u diverse eet- en drinkgelegenheden, enthousiast gerund door onze studenten. Restaurant Voldaan, Plein 5 én bakkerij Allerlekkerst. Waar komt u genieten? We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Hotel de Nieuwe Wereld.

Educatieve horeca in Wageningen

Wageningen staat bekend om zijn onderwijs- en onderzoeksinstellingen, en de horecafaciliteiten in Hotel de Nieuwe Wereld benadrukken deze educatieve atmosfeer. De studenten van de opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening runnen deze faciliteiten onder begeleiding van vakdocenten, wat zorgt voor een unieke en bruisende horeca-ervaring​.

 


Restaurant Voldaan

Een feestje voor de mond. Zo beschrijven de gasten de gerechten van Restaurant Voldaan. Kom op dinsdag, woensdag en donderdag genieten van een 3- of 4-gangendiner voor een schappelijke prijs. De gerechten bestaan uit seizoensgebonden en duurzame producten. Met zorg samengesteld, bereid, opgemaakt én geserveerd door de studenten. Een unieke beleving voor onze gasten. U wordt getrakteerd op een culinair avontuur met onweerstaanbare gerechten.

Lees meer over Restaurant Voldaan


Plein 5

Plein 5 is geopend van maandag tot en met vrijdag, met variërende openingstijden. Broodjes, salades, tosti’s en soepen, het is een dynamische plek waar studenten, docenten en gasten samenkomen voor een heerlijke lunch. Het is een plek waar men gezellig bijkletst en geniet van de gastvrijheid die de studenten bieden​. Wanneer komt u langs voor een lekkere lunch?

Lees meer over Plein 5


 

Bakkerij Allerlekkerst

Bakkerij Allerlekkerst is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en biedt een assortiment van kleurrijke gebakjes en versgebakken brood. De geur van versgebakken brood komt u tegemoet als u binnenloopt. 

Lees meer over Allerlekkerst


 

Eten van een schoolbord

Uw lunch of diner bij Hotel de Nieuwe Wereld is onderdeel van de les van onze studenten. Ze bereiden en serveren de heerlijke gerechten als onderdeel van hun opleiding, wat een unieke twist geeft aan uw ervaring. De studenten doen hun uiterste best tijdens hun praktijklessen en u krijgt maaltijden van hoge kwaliteit voorgeschoteld. Eten van een schoolbord krijgt een geheel nieuwe betekenis!

Wilt u anderen ook kennis laten maken met ons concept? Geef een culinaire ervaring cadeau met onze cadeaubonnen.