Restaurant Voldaan

Reserveer een tafel

 

Helemaal Voldaan

Wedden dat u na een bezoek aan ons restaurant helemaal Voldaan bent. Onze studenten zorgen er namelijk voor dat alle gerechten een feestje voor de mond en ogen zijn en dat u helemaal in de watten wordt gelegd. De studenten trakteren u op een culinair avontuur en verrassen u met gerechten die u niet kunt weerstaan.

Rijn IJssel Vakschool Wageningen heeft een samenwerking met Greendish en neemt deel aan het programma Gelderland van Morgen. Dit betekent dat de menu’s gezond en duurzaam zijn samengesteld. Er wordt minder voedsel verspild en er wordt een bijdrage geleverd aan een duurzaam voedselsysteem. Beter voor u en beter voor de wereld! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Eten van een schoolbord

Wanneer u komt dineren, bent u onderdeel van de les. Hoe leuk is dat! De heerlijke gerechten worden bereid en geserveerd door enthousiaste studenten. Genieten op hoog gastronomisch niveau, maar dan net even anders. Kortom, een unieke beleving!

Wilt u iemand deze bijzondere ervaring cadeau doen? Dat kan. Bij Hotel de Nieuwe Wereld liggen mooie cadeaubonnen voor u klaar.

Diner 

Dinsdag & woensdag & donderdag

Aanvang 18.00 uur

  • 3-gangen € 19,50
  • 4-gangen € 24,50