Restaurant Voldaan

Reserveer een tafel

 

Verrassend uit eten in Wageningen

Bent u klaar voor een smaakvol avontuur? Bij Restaurant Voldaan, gerund door gepassioneerde studenten, beloven we u een onvergetelijke ervaring voor uw smaakpapillen en zintuigen. Onze getalenteerde studenten toveren gerechten op tafel die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien. We verwennen u tot in de puntjes en bieden u een culinair festijn dat u niet kunt weerstaan.

Een duurzaam diner

Wij geloven in duurzaamheid en gezondheid. Daarom werken we als Rijn IJssel Vakschool Wageningen samen met Greendish en zijn we onderdeel van het Gelderland van Morgen programma. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om voedselverspilling te minimaliseren en een positieve impact op het milieu te hebben. U geniet van onze gerechten én u draagt bij aan een duurzamer voedselsysteem - goed voor u en goed voor de wereld. En het beste van alles? De prijzen zijn verrassend vriendelijk.

Een unieke ervaring

Bij Restaurant Voldaan gaat dineren verder dan alleen eten. Als u bij ons komt dineren, bent u een belangrijk onderdeel van de lessen die de studenten volgen. Onze enthousiaste studenten bereiden en serveren de heerlijkste gerechten, waardoor u geniet op gastronomisch niveau, maar dan met een bijzondere twist. Het is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Geef een etentje cadeau

Wilt u iemand anders trakteren op deze bijzondere ervaring? Dat kan! In Hotel de Nieuwe Wereld liggen cadeaubonnen klaar, perfect om cadeau te doen voor speciale gelegenheden.

 


Reserveer nu en laat u verwennen met een onvergetelijke culinaire reis. Restaurant Voldaan - waar smaak, passie en duurzaamheid samenkomen voor een ongeëvenaarde eetervaring.

 

 

 

 

Diner 

Dinsdag & woensdag & donderdag

Aanvang 18.00 uur

  • 3-gangen € 19,50
  • 4-gangen € 24,50