Welkom! Wij hebben heerlijke take-away maaltijden en broodjes. Het hotel en restaurant Voldaan zijn in september weer geopend. Tot dan!

Ontdek onze openingstijden

Proef onze rijke smaken

Rijn IJssel Vakschool Wageningen heet u van harte welkom in onze leerbedrijven van de splinternieuwe school aan de Marijkeweg 5 in Wageningen. Laat u verrassen door de kookkunsten, het baktalent en de gastvrijheid van onze studenten en kom langs! Wanneer u de school binnenkomt, stapt u letterlijk de bruisende praktijk in: studenten van opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening runnen hier onder begeleiding van vakdocenten vier leerbedrijven: een bakkerijwinkel, een horecaplein, een restaurant en een hotel-congrescentrum.

Heerlijk voor gasten, leerzaam voor studenten

Wanneer u als gast gebruik maakt van onze faciliteiten levert u een belangrijke bijdrage aan het leerproces van de studenten.


Lees verder

Een dynamische leeromgeving

Terwijl u geniet van uw koffie, broodje, lunch of diner, ziet u onze studenten in de open ruimtes van de leerbedrijven leren. Hoe leuk is het om als gast onderdeel te zijn van het leerproces van studenten?
Doordat ruimtes van de leerbedrijven open zijn – u loopt van de bakkerijwinkel zo naar het restaurant en het hotel – leren studenten van verschillende opleidingen van elkaar en ontstaat er als vanzelf veel verbinding tussen de opleidingen.

Kom langs