Genieten bij Rijn IJssel Vakschool!

Wij heten u van harte welkom in onze leerbedrijven van de splinternieuwe school aan de Marijkeweg 5 in Wageningen. Kom langs en laat u verrassen door de culinaire kookkunsten, het baktalent en de ongekende gastvrijheid van onze studenten!  

Bruisende praktijk! De geur van versgebakken brood en het ratelende geluid van versgemalen koffiebonen… Wanneer u de school binnenkomt, stapt u letterlijk de bruisende praktijk in: studenten van de opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening runnen hier onder begeleiding van vakdocenten vier leerbedrijven: bakkerijwinkel Allerlekkerst, horecaplein Plein 5, restaurant Voldaan en hotel- en congrescentrum: de Nieuwe Wereld.  

Heerlijk voor gasten, leerzaam voor studenten

Wanneer u als gast gebruik maakt van onze faciliteiten levert u een belangrijke bijdrage aan het leerproces van de studenten.


Lees verder

Bruisende praktijk

De geur van versgebakken brood en het ratelende geluid van versgemalen koffiebonen… Wanneer u de school binnenkomt, stapt u letterlijk de bruisende praktijk in: studenten van de opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening runnen hier onder begeleiding van vakdocenten vier leerbedrijven: bakkerijwinkel Allerlekkerst, horecaplein Plein 5, restaurant Voldaan en hotel- en congrescentrum: de Nieuwe Wereld.  


Kom langs