Hotel de Nieuwe Wereld

Ontdek onze openingstijden

Genieten bij Rijn IJssel Vakschool!

Op zoek naar een unieke beleving in Wageningen? Maak kennis met Hotel de Nieuwe Wereld. Hier wordt u in de watten gelegd door studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. In opleiding tot kok, zelfstandig bakker, gastheer of gastvrouw, doen ze hun best om zichzelf te ontwikkelen. Laat u verrassen door de culinaire kookkunsten, het baktalent en de ongekende gastvrijheid van onze studenten.

Heerlijk voor gasten, leerzaam voor studenten

Kom langs en geniet van de uitmuntende service. Zo draagt u ook bij aan het leerproces van de studenten. Zien we u binnenkort in de bakkerij, het restaurant of tijdens een vergadering in één van de vergaderzalen?


Lees verder over onze horecagelegenheden

Hotel de Nieuwe Wereld in Wageningen: een bruisende praktijk

De geur van versgebakken brood en het ratelende geluid van versgemalen koffiebonen… Wanneer u de school binnenkomt, stapt u letterlijk de bruisende praktijk in: studenten van de opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening runnen hier onder begeleiding van vakdocenten vier leerbedrijven: bakkerijwinkel Allerlekkerst, horecaplein Plein 5, restaurant Voldaan en hotel- en congrescentrum: de Nieuwe Wereld. 

Een bezoek aan Hotel de Nieuwe Wereld voorziet in al uw behoeften. Op zoek naar een overnachting? Reserveer direct een kamer. Heeft u trek? Restaurant Voldaan serveert u een verse en duurzame maaltijd.


Kom langs